pátek 11. listopadu 2016

Úlovky z bazárku aneb knižní tipy z trošku jiného soudku :)



Včera mi dorazila zásilka z bazárku Databáze knih :-) Jsou to úlovky z trošku jiného soudku, než běžně čtu, ale měla jsem je na seznamu všechny už hodně dlouho, tak jsem zvědavá. Hlavně na Andělé v mých vlasech a Život smrtí nekončí :-) Trošku mystična, tajemna a nadpřirozena občas neuškodí :-)
 
 
 
Andělé v mých vlasech - Lorna Byrne
 
 
Podtitul: Skutečný příběh moderní irské mystičky.

Lorna Byrne, moderní irská mystička, od nejútlejšího věku vídala anděly a hovořila s nimi. Nyní poklidně žije na irském venkově. V knize Andělé v mých vlasech, která je strhující kronikou jejího neuvěřitelného životního příběhu, poprvé otevřeně hovoří o svých zážitcích. Autorka živě líčí své dětství v Irsku, hledání práce v Dublinu i manželství s mužem svých snů. Lornin příběh se okamžitě stal bestsellerem stal. Poskytuje čtenáři jedinečný pohled na andělské pomocníky, kteří nás neustále obklopují a pouze čekají na naši prosbu o pomoc. Jak sama Lorna říká: Stačí jen je požádat.
 
 
Život smrtí nekončí - Theresa Cheung
 


Ve své nové knize Theresa Cheungová, úspěšná autorka díla Spatříš svoje anděly, předkládá čtenářům strhující příběhy lidí, kteří uprostřed všedního dne zahlédli záblesk nebes. Dotyční navázali kontakt s „oním světem“, ocitli se na prahu smrti nebo zažili jiný úkaz, přesvědčivě nasvědčující existenci posmrtného života. Pomocí těchto přímých svědectví autorka zodpovídá zásadní otázky, jež si v určité životní fázi klade každý z nás: Co se stane, až umřu? Setkám se znovu se svými milovanými? Existuje posmrtný život?
 
 
Ostrov poslušnosti - Marina Anderson
 
 
Pokud jste četli Padesát odstínů a červenali jste se…, tak tuhle knihu raději ani neotvírejte.

Natalie Bowenová má něco přes dvacet. Žije v Londýně, mnozí jí závidí, ale její osobní život je jedna velká katastrofa. Muži se nedokáží vyrovnat s její úspěšnou kariérou a Natalie se pomalu smiřuje s tím, že nikdy nenajde opravdové štěstí.

A pak se doslechne o luxusním víkendovém středisku zvaném Ostrov poslušnosti. Tam prý člověku ukážou rozkoše, jaké si ani nedokázal představit. Natalie se nejprve trochu lekne, ale brzy v ní převáží touha dozvědět se víc. Možná je to jedinečná příležitost, jak se konečně posunout z místa... A tak v sobě potlačí strach a přihlásí se.

Brzy po příjezdu se setká s okouzlujícím, i když poněkud rázným Simonem. Ten muž je zvyklý dostat vše, o co si řekne. A Natalie pochopí, že konečně potkala sobě rovného.

 
 
 
Útěk na druhý břeh - Jana Abrahamová
 


Dostat se na samé dno, neznamená zůstat tam navždy
Jsou místa, kterým je lepší se vyhnout i za bílého dne. Přesto na druhém břehu řeky, kde nekontrolovatelně bují vegetace a pohybují se podivné lidské existence, najde útočiště mladá dívka Krista. Od skoku do chladné vody ji zachrání žena, která vypadá jako smrtka, ale v osudnou chvíli se stává strážným andělem. Přiměje zoufalou dívku žít dál? Pozná Krista osudovou lásku?
 
*Veru
 


2 komentáře:

  1. Útěk na druhý břeh mám doma už docela dlouho, ale chudák taky na přečtení stále čeká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No však taky uvidím, kdy se k ní dokopu já :-)))) Známe to :-)))

      Vymazat