čtvrtek 10. srpna 2017

Zahrádka v květináči



Bydlíte ve městě a nemáte zahradu? V předjaří bloudíte v zahradní sekci Obi, ale nemáte žádné zkušenosti a po posledním pokusu vám zbyla jen seschlá bazalka na okenním parapetu? Nenechte se odradit! Tahle kniha je přesně pro vás! J

 

Z téměř čtyř desítek typů inspirativních minizahrádek si budete moci vybrat tu, která se hodí do vašeho bytu nebo na balkon a i k vašemu naturelu. Toužíte po vlastní zelenině či bylinkách, po rozkvetlé louce nebo po květináči pro vaše nejmenší? Jste alergik? Máte rádi květiny, ale jste tak trochu lenoši? Pomůžeme všem! Kniha obsahuje i praktické a tvůrčí tipy, které ocení i zkušenější pěstitelé.
 


Jako první musím vyzdvihnout grafické zpracování knihy. Je překrásné. Nádherné barevné fotky, až oči přecházejí. Každá kytička, bylinka i sazenička je zachycená na fotografii v úžasných detailech. Kniha je rozdělená do čtyř sekcí:

-         Než začnete s pěstováním

-         Tipy a rady

-         Zahrádky

-         Profily rostlin

 


Poradí vám jaké nádoby a načiní je vhodné, jak předpěstovat sazenice, sběr semínek, jaké
světové strany jsou vhodné pro různé rostliny, ovoce či zeleninu, jak na škůdce a hromadu dalších věcí.

Tuto knihu by měl mít zkrátka každý, kdo má u bytu balkon nebo terasu a nechce na něm mít jen stůl a židle. Pokud chcete mít svůj krásný kout přírody u sebe doma a navíc ve svém stylu (Je libo zeleninu, letní louku, horskou stráň, citrusovou, středomořskou, italskou, francouzskou či asijskou zahradu?), pak tuto knihu prostě musíte mít, protože je opravdový skvost a najdete v ní vše!

 



Moc děkuji nakladatelství Smart press za recenzní výtisk.

Knihu koupíte zde.

 
 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat